Sıvı Yağ Ve Katı Yağ Kozmetik Ürünleri

Sıvı Yağ Ve Katı Yağ Kozmetik Ürünleri

ASPİR YAĞI (CARTHAMUS TINCTORIUS)
Kullanılan Kısımlar: Sıvı yağ
Kozmetik Özellikler: Yatıştırıcı
Nerede Bulunur: Aktarlar, özel çeşniciler ve sağlıklı besin satıcıları;
posta havalesi Tarifler: Vücut bakımı
WOKADO YAĞI (PERSEA AMER/CANA) ^
Kullanılan Kısımlar: Etli kısmın sıvı yağı
Kozmetik Özellikler: Yatıştırıcı, soluk yeşil, UV ışınlarını emer, jokvitlenmeyi önler, nemlendirici
Nerede Bulunur: Özel çeşniciler ve sağlıklı besin satıcıları, posta havalesi Tarifler: Nemlendiriciler, saç bakımı, vücut bakımı
Bileşenleri Tanımak ve Seçmek İçin Bir Kılavuz 39
AYÇİÇEĞİ YAĞI (HELIANTHUS ANNUUS)
Kullanılan Kısımlar: Ayçiçeği tohumlarından elde edilen sıvı yağ
Kozmetik Özellikler: Yumuşatıcı
Nerede Bulunur: Özel çeşniciler ve sağlıklı besin saOcılan, posta havalesi
Tarifler: Tırnak yağı
BADEM YAĞI (PRUNUS DULC1S)
Kullanılan Kısımlar: Bademlerden çıkarılan sıvı yağ
Kozmetik Özellikler: Yumuşatıcı, açık renk, hoş kokulu
Nerede Bulunur: Özel çeşniciler ve sağlıklı besin saücıları, posta havalesi
Tarifler: Nemlendiriciler, vücut bakımı
BUĞDAY YAĞI ( TRITICUM AESTIVUM)
Kullanılan Kısımlar: Buğday özünden çıkartılan sıvı yağ
Kozmetik Özellikler: Yumuşatıcı, E vitamininden zengin,
oksitlenmeyi önleyici
Nerede Bulunur: Özel çeşniciler ve sağlıklı gıda satıcılan, posta havalesi
Tarifler: Tırnak yağı
E VİTAMİNİ YAĞI
Kullanılan Kısımlar: Sadece % 100 doğal d-alfa tokoferol; diğer
şekiller yapaydır
Kozmetik Özellikler: Koruyucu, yara dokusu oluşumunu engeller,
yaşlanmayı yavaşlatır
Nerede Bulunur: özel çeşniciler ve sağlıklı besin satıcılan, posta
havalesi
Tarifler: Dudak kremleri, nemlendirici kremler, losyonlar
HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI (COCSNUCIFERA)
Kullanılan Kısımlar: Sıvı yağ
Kozmetik Özellikler: Yumuşatıcı, şekillendirici, koruyucu
Nerede Bulunur: Özel çeşniciler ve sağlıklı besin satıcıları, posta
havalesi
Tarifler: Yüz nemlendiricileri, kremsi losyonlar
HİNT YAĞI {RICINUS COMMUNIS)
Kullanılan Kısımlar: Tohumdan sıkılan sıvı yağ
Kozmetik Özellikler: Kalınlaştırıcı, yumuşatıcı
Nerede Bulunur: İlaç ve sağlıklı gıda satıcıları, posta havalesi
Tarifler: Saç ve tırnak bakımı
HODAN YAĞI (BORAGO OFFICINAUS)
Kullanılan Kısımlar: Bitkiden sıkılan sıvı yağ
Kozmetik Özellikler: Yumuşatıcı, yatıştıncı, idrar söktürücü, terletici
Nerede Bulunur: Özel çeşniciler ve sağlıklı besin satıcılan, posta havalesi
Tarifler: Tırnak yağı, yüz ve vücut nemlendiricileri
JOJOBA YAĞI (SIMMONDSIA CHINESIS)
Kullanılan Kısımlar: Çalının tohum zarfından çıkartılan sıvı yağ
Kozmetik Özellikler: Yatıştırıcı, insanın doğal yağ salgılarına benzer, oksitlenmeyi önler
Yetiştiği Yer: Güney Kaliforniya, Arizona, New Mexico, Meksika
Nerede Bulunur: Özel çeşniciler ve sağlıklı besin satıcıları, posta
havalesi; yetiştiği bölgelerde yerel olarak bulabilirsiniz
Tarifler: Vücut ve saç bakımı, nemlendirici
KABAK ÇEKİRDEĞİ YAĞI (CUCURBITA PEPO)
Kullanılan Kısımlar: Tohumdan çıkartılan sıvı yağ
Kozmetik Özellikler: Yatıştırıcı
Nerede Bulunur: Özel çeşniciler ve sağlıklı besin satıcıları, posta
Tarifler: Vücut bakımı
KAKAO YAĞI (THEOBROMA CACAO)
Kullanılan Kısımlar: Yağlı mum
Kozmetik Özellikler: Kaydına, deri yumuşatıcı, oda sıcaklığında
kındır
Nerede Bulunur: İlaç ve sağlıklı besin satıcıları, posta helvası
tarifler: Nemlendiriciler, vücut bakımı
KANOLA YAĞI
Kullanılan Kısımlar: Tanelerden çıkarılan sıvı yağ
Kozmetik Özellikler: Yumuşatıcı, açık renk, hoş kokulu
Nerede Bulunur: Marketler, sağlıklı besin satıcıları, posta havalesi
Tarifler: Yüz ve vücut nemlendiricileri
KAYISI TOHUMU YAĞİ (PRUNUS ARMENIACA)
Kullanılan Kısımlar: Tohumdan sıkılan sıvı yağ
Kozmetik Özellikler: Yatıştırıcı, açık renk, hoş kokulu
Nerede Bulunur: Özel çeşniciler ve sağlıklı besin satıcıları, posta helvası
Tarifler: Nemlendiriciler, masaj yağı, vücut bakımı
MISIR ÖZÜ YAĞI (ZEA MAYS)
Kullanılan Kısımlar: Sıvı yağ; sadece doğal mısır kullanın – diğer
tipler böcek ye haşere ilaçları ile ilaçlanmış olabilirler
Kozmetik Özellikler: Yumuşatıcı
Nerede Bulunur: Sağlıklı besin satıcıları, posta havalesi
Tarifler: Tırnak yağı
SUSAM YAĞI (SBSAMUMINDICUM)
Kullanılan Kısımlar: Susam tohumlarından çıkartılan sıvı yağ, kavrulmuş veya yemeklik yağ değil ama açık renk cilt bakım yağı Kozmetik Özellikler: Yumuşatıcı, UV ışınlarını emer, güneşten
koruyucu
Nerede Bulunur: Sağlıklı besin satıcıları, posta havalesi
Tarifler: Güneşten koruyucu ürünler, nemlendirici
Şİ YAĞİ (BOTYROSPERMUM PARKI[)
Kullanılan Kısımlar: Meyvenin çekirdeklerinden çıkartılır
Kozmetik Özellikler: Yumuşatıcı
Nerede Bulunur: Özel çeşniciler ve sağlıklı besin satıcıları, posta helvası
Tarifler: Saç uygulamaları
ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI ( VITIS VİN I FER A)
Kullanılan Kısımlar: Üzüm çekirdeğinden çıkarılan sıvı yağ
Kozmetik Özellikler: Yumuşatıcı, alerji yapmayan, açık yeşil ton,
en az yağ içeren sıvı yağ
Nerede Bulunur: Özel çeşniciler ve sağlıklı besin satıcıları, posta helvası
Tarifler: Masaj, vücut bakımı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ